Veckans tispsrunda slutade i....en grumlig vattenpöl....

Ja hujeda mig ja.
Morgonen startade bra, sovmorgon till nio, fick t.o.m väcka lilleman! Yes! Men sen gick det mest på tok alltihop...
V har haft en svart prick på randen där ögonfransarna växer under ögat i en vecka ungefär. Jag har trott att det är lite ludd och har väl pillat lite på den men inte fått bort den och inte tänkt så mycket mer på den. I morse tog vi tag i pricken och försökte få bort den. Christian o jag fick hålla fast sonen som gallskrek medan jag försökte dra bort pricken med en pincett... Det gick bara inte. Kollade in den noga och vi är rätt säkra på att det är en fästing.... C ringde 1177 och de sa till oss att vänta till i morgon o ringa Väven. Uch, jag var genomsvett och Vilhelm jätteledsen... "Jag vill ha kvar min prick mamma" skrek han om och om igen. Tror inte det gör ont, snarare gillade han inte att vi höll fast honom...

Svettiga åkte vi så iväg på tipsprommisen i Vrinnevi. Där väntade Vilhelms kompis Vidar och hans pappa och det vart en riktigt härlig promenad där ungarna busade runt och vi vuxna pratade om ditt o datt. På slutet fick barnen dock sitta i vagnarna för att vi skulle hinna i mål innan de stängde. V ville att jag skulle köra honom i alla vattenpölar, vilket jag oxå gjorde. I en av de sista skulle jag stanna till lite i pölen, för det tjatade han om att jag skulle. Tyvärr var han inte med på det alls. Jag stannade och ungen åkte rakt ner i vattenpölen.... Än värre: Med huvudet före!!!!! Jag sprang runt och fick upp honom och han gruglade det leriga vattnet och skrek.... Hu vad hemskt!!!! Av med dyblöt mössa och vantar. Han blev jätterädd stackarn och tittade på mig med arga och undrande ögon där han satt i pappas famn... "vad gör du mamma???" undrade han och ja, det gick rakt in i hjärtat..... UCH!!!! Jag torkade av hans blöta ansikte med pappersnäsdukar och fick honom att dricka vatten ur vattenflaskan för att få bort jordsmaken i munnen.... Uppe vid Tjalvestugan blev det sen MYCKET fika och snart var lilleman på g igen och busade med Vidar. Så det kan gå!!

Eftermiddagen blev dock lyckad, Vilhelm o jag badade och efter det fick jag vila i två timmar innan det var dags för kvällsbestyr och sedan god natt för V. Vi fixade i hans rum och bäddade sängen (på nytt!!) och nu ska vi försöka få honom att sova där inför bebisens ankomst. Tre i sängen räcker!!!

Nu äre segt....

Har ju bara gått över en enda futtig dag men just nu känns det minst sagt seegt. Å du lill* bebis om du ändå ville komma ut snart...

Känner mig ändå relativt pigg och energifylld. Det kommer och går liksom. I går var jag jättetrött inför kalaset på Busfabriken men väl där kunde jag t.o.m krypa runt i gångar och tunnlar och hänga med lilleman lite! Tyckte nog att det var rätt coolt efter ett tag att man på självaste BF-dagen kan göra sådana "gymnastiska" rörelser!!! I dag var det städdag på gården och jag orkade kratta rätt mycket löv, Vilhelm o jag var ute i tre timmar, riktigt skönt. Christian tog det tidiga morgonpasset och somnade om när vi stövlade ut vid 10. Efter tre timmars städ fick jag ett välförtjänst bad och sedan vila/sova i 1½ timma medan pojkarna busade och kollade på tv. Det härliga familjepusslandet :-) Vilhelm är väldigt uppe i varv och har hållit igång hela dagen, han springer runt och leker och LÅTER och det är jättehärligt att se att han är så full av liv, dock inte lika kul att höra på "ylandet" men man vill ju inte hyscha för mycket. På eftermiddan kom grannarna över, Oskar och hans mamma Susanne som vi lärt känna. De leker bra ihop och vi mammor har trevligt! På så sätt känns det synd att flytta men det ska bli skithärligt med hus. Och bra att ha kompisar i stan, haha!

Nu lägger C V. Hoppas bara den sista somnar.... Annars blir det en ensam kväll här i soffan.... Det blir ju rätt många sådana för båd emig och C för det är ju vääldigt lätt att somna med lilleman. Och det är helt ok att vara själv oxå, men i kväll känner jag för sällskap!

Have fun och håll tummar och tår att bebisen vill komma nu!

BF i dag och händer inte ett skit....

Nähä, zonterapin gav inte ett smack, hade hoppats men man kan ju aldrig veta.... Så här sitter jag på BF-dagen och det känns INGENTING!!!!! Jaja, bara 4 procent av alla barn föds ju på BF-dagen så det är ju bara att vääänta.

I dag är Vilhelm och jag hemma. Vi har lekt en massa nu på morgonen och nu kände jag att det var dags att få interneta lite och försöka få min käre son att leka lite själv... Pyttsan! Han vill/kan/ska verkligen inte utan står här och hänger trots att jag ger honom förslag på vad han kan göra. SKulle va så skönt om han kunde leka liiite själv.... Det är ju väldigt gulligt att han vill vara där jag är men HEEEELA tiden?? Lillplutten.

I eftermiddag ska vi på Edvins kalas på Busfabriken, försöker ladda upp inför det, Vilhelm ser fram emot det, jag med, hoppas jag orkar bara!!!!

I kväll blir det det berömda fredagsmyyyset. Blir nog tacos i dag igen (blev det förra fredagen, är ju riktigt gott och bra uppladdning ifall bebisen bestämmer sig för att titta ut i natt). Knas det där att inte ha en aning om när det ska ske. Eller jo, det blilr senast den 17 oktober för om bebisen inte velat komma ut innan dess blir det igångsättning.....

Hare!

RSS 2.0